In seizoen 2018 zal Atelier Blanchefosse bijna bij alle cursussen zorgdragen voor de inwendige mens. We zullen dit seizoen werken met twee koks:
Erika Verhaegen die al enkele jaren als assistent  heeft meegedraaid en die vanaf 2017 de hele pollepel heeft overgenomen omdat Don zich uit de keuken heeft teruggetrokken.
Nieuw is Annemieke van Duinhoven. Zij zal in seizoen 2018 enkele cursussen organiseren als mindfulnesstrainer en -kok en zal daarnaast bij enkele cursussen de pollepel overnemen.
Uiteraard blijft de mogelijkheid bestaan dat de cursusleiding zelf zorgdraagt voor een kok.
Belangrijk uitgangspunt in de vegetarische keuken van Atelier Blanchefosse is het rekening houden met diëten en allergieën. Gluten-, lactose- en suikervrij zijn bijna standaard maar ook vegan, lookvrij, notenvrij en fruitvrij behoren tot de mogelijkheden als dit noodzakelijk is.
Verder wordt er nauwelijks iets weggegooid aan eten en worden de "restjes" op gezonde, smaakvolle en creatieve manier verwerkt in de gerechten van de volgende dag. 

erika in de keuken.jpg

ERIKA

Moeder
Yogi
ijsberin
Zeilster
Zelfstandige vrouw met een gevoel voor meerwaarde voor het leven in al zijn geuren en kleuren, smaken en vormen, hoogtes en laagtes...

annemieke in de tuin.jpg

ANNEMIEKE

Mindfulnesstrainer
Mindfulness kok én eter
Luisteraar
Beweger