Januari 2019

Atelier Blanchefosse bestaat 20 jaar! In die 20 jaar uitgegroeid van een eenvoudig atelier in een vervallen golfplaten loods voor Don en een plek om een boekje te lezen voor Inge, tot een bijna voltooid complex met slaapplekken voor meer dan 20 personen en een agenda vol met cursussen.
Ons ideaal van het eerste uur, de plek te delen met anderen, is meer dan waar geworden.
Tijd om de volgende stappen te nemen.

Dit jaar wordt het jaar van de grote verandering. Had Don zich de vorige seizoensen al voor een groot deel teruggetrokken uit de keuken, dit jaar zal hij ook zijn taak als gastheer, klusjesman, beddendekker en tuinier overdragen. Op twee weken na zal Atelier Blanchefosse bestierd worden door onze kokkin Annemieke van Duinhoven. Haar zus Marijke van Duinhoven zal naast assistentie in de keuken de andere taken op zich nemen of delegeren aan vrijwilligers. Voor Don en Inge betekent het dat we nu zeker 4 weken op vakantie gaan. De rest van de zomerperiode zal Don zich volledig concentreren op zijn kunst en zal Inge ,teruggetrokken in de caravan bij het meertje, zich wijden aan het schrijven van een boek.